Alle Groepsarrangementen

Groepsarrangementen

Een weekendje Groningen met de voetbalclub, vriend(inn)enclub of vrijgezellengroep, maar nog geen idee wat te doen???

Wij, van de Driegezusters in Groningen, bieden u de mogelijkheid om een compleet programma bij ons te boeken. Vanwege onze unieke locatie met o.a. Grand Cafés, Cocktailbar, Feest cafés en Hotel is er van alles mogelijk voor jullie.

Voor het doorgeven van reserveringen of extra informatie dient u contact op te nemen met:info@driegezustersgroningen.nl *

Entertainment

Cocktailworkshop

In onze eigen Tiki/Cocktailbar worden de basisbeginselen van het cocktailshaken uitgelegd. Waar komt het vandaan en wat is er allemaal mogelijk. In deze interactieve workshop gaan jullie zelf aan de slag met het maken van cocktails en worden er uiteraard ook een aantal genuttigd. De workshop duurt 2 uur en er zullen 3 cocktails bereid worden.

Te reserveren vanaf € 22,50 p.p. vanaf 8 personen.

Tijd in overleg en op basis van beschikbaarheid.

Bierproeverij

In een tijdsbestek van 1 ½ uur zullen onze bartenders jullie meenemen door de wereld van het speciaalbier. Zij zullen jullie, aan de hand van 6 verschillende bieren, wijzer maken over het gebruik van verschillende graansoorten en wijze van bereiding. Zij zullen er een geweldige middag/avond van maken.

Te reserveren vanaf 10 personen € 15,00 p.p. inclusief hapjes € 20,- p.p.

Striptease

Een must-have voor elke vrijgezellengroep op elk vrijgezellenfeest.

Verras jullie vrijgezel met een striptease act binnen De Driegezusters. In een besloten ruimte binnen ons pand wordt de vrijgezel flink in de watten gelegd en zal dit een mooi begin van de avond zijn. Voor het reserveren van deze acts kunt u contact opnemen met Penny: 06 24317470

Diner

Groepsarrangement eten in de Driegezusters

Voor onze Groepsarrangementen bieden wij een driegangen diners aan, vanaf € 19,50 Deze zorgt voor een goede bodem, zodat jullie nog de hele avond door kunnen.

Te reserveren vanaf 10 personen

Lopend buffet v.a. 20 personen

Voor groepen vanaf 20 personen bieden wij ook verschillende buffetten aan. Wij beschikken over een Oosters buffet, Gronings buffet, Voorjaars/Zomers buffet en een Driegezusters buffet.

Voor extra informatie kunt u terecht bij info@driegezustersgroningen.nl